top of page

Foråret er lige om hjørnet...

Snart er det tid til at sætte sig på maskinerne og starte arbejdet på golfbanen og de omkringliggende områder. Nu skal du gør dig klar til at byde sværmene af ivrige golfspillere velkommen tilbage, er foråret det ideelle tidspunkt at forberede dig på en fantastisk sæson.


Udvikl en liste over ting, du kan gøre på golfbanen, omkring klubhuset og på parkeringsområdet, og sæt klare prioriteter for dit mandskab.


Når sneen smelter, står du tilbage med pinde, grene, væltede træer og ujævnt græstæppe. Rens og fjern alt dette store affald hurtigst muligt gennem de første par måneder af foråret.


Efter se alle greengæs områder efter en hård vinter og anvend alle nødvendige behandlinger.


Sørg for, at lavliggende områder er korrekt drænet, og at drænsystemer er i korrekt funktionsdygtig stand, tjek om du skal bagskylle.


Bunkers, udskiftning af gammelt sand og udjævning af ujævne, hårdt pakkede områder.


Reparer eventuelle skader på vognstier og veje og sørg for, at skiltning på banen er opdateret.Gødning er big business. Og et kæmpe emne, uden entydige retningslinjer, jeg vil godt advarer mod at tro, at man absolut, skal gøde, bare fordi man har hørt andre gør det og sige, at det er den rigtige tid på året. "Folk tænker, ja, jeg vander og klipper, jeg kan lige så godt gøde! Sandheden er, at du måske skal gøde din bane. Men måske ikke. "Meget af det handler om at forstå din bane, mikroklimaet, hvad jorden i forvejen indeholder, og jordens sammensætning Du skal også få vandet rigtigt, for hvis du ikke vander den rigtige mængde, er det lige meget, hvor god du er til at gøde."


14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page