top of page

Vinteren kan give udfordringer, så her er lidt råd

Når temperaturen falder og lyset svinder ind, bliver græsplanterne væsentligt svækket, hvilket resulterer i et udtømt rodsystem og lavere energireserver. En tilstand som gør det sværere for planten at komme sig over både slid og vinterskader. Med kortere dage i vintermånederne er sollys allerede begrænset. Overvej at udtynde eller fjerne træer, der skygger områder af dit græs for at give mere lys. Træfjernelse kan også forbedre luftbevægelsen, hvilket resulterer i en reduceret risiko for sygdom på din græstørv.

Jordes fugtighed

Det er vigtigt løbende at overvåge jordfugtigheden af ​​dine greens gennem hele sæsonen for at sikre en sund tilbagevenden af ​​din græstørv til foråret. At holde styr på disse niveauer. Der er ingen måde at kontrollere, hvad vintersæsonen har i vente for din græsplæne, men du kan tage forholdsregler og være bedst forberedt kan også hjælpe dig med at sammenligne med vinterskader om foråret og give dig mulighed for at begynde at opbygge en historik. Fortsæt med regelmæssige påføringer af et gennemprøvet afspændingsprodukter de giver nemlig sundhedsmæssige fordele; fremmer en tørrere og fastere overflade, holder vand i bevægelse gennem profilen, giver konsistens, reducerer overfladeafløb, forhindrer udtørring og hydrofobicitet i at dukke op igen, øger fotosyntesen og andre metaboliske funktioner samt hjælper med optagelsen af ​​påførte næringsstoffer.

Næring

Det er meget vigtigt, at din greens forbliver sunde og stærke, hvilket giver den den bedste mulighed for at modstå vinterens hårdere vejrforhold og bekæmpe slitage.

Vægten bør lægges på plænesundhed og ikke topvækst ved anvendelse af en gennemprøvet græshærder, der indeholder lave mængder nitrogen, men tilstrækkelige mængder af kalium, calcium, magnesium og jern.

Der er ingen måde at kontrollere, hvad vintersæsonen har i vente for dine greens, men du kan tage forholdsregler og være bedst forberedt

God Vinter!!!
10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Foråret er lige om hjørnet...

Snart er det tid til at sætte sig på maskinerne og starte arbejdet på golfbanen og de omkringliggende områder. Nu skal du gør dig klar til at byde sværmene af ivrige golfspillere velkommen tilbage, er

Comments


bottom of page