top of page

GKB Maskiner
 

GKB Machines er en del af GKB Group. Siden 1985 har GKB Machines, som en separat division, beskæftiget sig med udvikling af innovative vedligeholdelsesmaskiner til sportsbaner.

Hos GKB Machines går vi stærkt ind for bæredygtighed, som en familieejet virksomhed sigter vi efter en bæredygtig virksomhed med positive fremtidsudsigter. At vi ikke bare holder os til ord fremgår af, at vi producerer vores maskiner energineutral.

Bæredygtighed er også meget vigtigt under udviklingen af ​​maskinerne. Vi udvikler maskinerne ud fra den erfaring, vi har etableret fra vores entreprenørafdeling. Hver GKB Maskine skal opfylde de høje kvalitetskrav, som vi stiller. En bæredygtig, pålidelig og robust maskine er fundamentet for din drift. Da vores entreprenørafdeling er vant til at modtage denne type maskiner, kan du måske også forvente det af os.

Vi er stolte leverandører af alle mulige arbejds­maskiner til golfbaner, sportsarealer, hybridgræs, kunstgræs, parker og meget meget mere. I nogle tilfælde tilbyder vi ikke bare salg at maskinerne, men også leje af dem. Her viser vi en oversigt over nogle af de maskiner vi kan levere, og det er uanset om jeres behov er topdressing, såning, fræsning, luftning og/eller dræning af toplaget eller opfyldning med sand eller andre materialer.

Hvad vi ikke viser her har vi muligvis andetsteds. Kontakt os derfor meget gerne for at høre nærmere om vores udbud af arbejdsmaskiner.

Sjove spil

Putting green

Krolf

Fodbold golf

Park golf

Der findes mange andre golfspil end blot "almindelig golf". X3Mgolf er leveringsdygtig i professionelt udstyr til bl.a. golf simulatorer, park golf, krolf, disk golf, minigolf, vintergolf og fodboldgolf.

bottom of page